Пожар во Нова Битола

0
2136

Се запали стрниште меѓу згради во Нова Битола. Противпожарната единица на Битола интервенираше и за кусо време пожарот беше изгаснат.

Sequence 01.Still002

Sequence 01.Still003

Sequence 01.Still004

Освен невниманието на поединци и многу топлото време оди во прилог на пожари, затоа од противпожарната единица на Битола апелираат на голема внимателност.