Позитивно во Позитив со Тајзи

0
532

Тајзи заедно со Спејко, победникот на Големиот брат, ја кренаа на нозе битолската публика, во клубот Позитив.

Пред многубројната публика ги испеа добро познатите хитови Се ми е со тебе, Амор, Гласот на народот и многу други.

Во Битола настапи заедно со својот бенд.

Во меѓувреме Тајзи интензивно работи со својот бенд на новиот албум за кој се надева наскоро ќе го промовира.

 

Тајзи е познат хуманист и е предаден во мисијата за помош на оние кои имаат потреба од неа.

– До болка ми е познато чувството кога имаш потреба од помош, а нема никој за да ти помогне-истакна во интервјуто за Тера телевизија.