Преговорите се неуспешни, продолжуваме со „бомбите“

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Лидерот на СДСМ, Зоран Заев најави дека преговорите со политичките лидери се науспешни, бидејќи како што изтакна Заев, Никола Груевски го минира процесот и одбива споделување на одговорноста за развојот на демократските процеси во змејата.

Според него нема согласност за разговор за елементарните вчредности.
Share.