Прекин на сообраќајот на „Меџитлија“

0
736

Прекин на сообраќајот на „Меџитлија“. Во времето од 09:00 до 21:00 часот, во целосен прекин ќе биде сообраќајот при влез и излез од Република Грција на граничниот премин„ Ники“, поради штрајк на грчките земјоделци-(фармери), информира АМСМ.