Преку 3000 посетители вчера на плажата на Конект во Сливница

0
14027

Вчерашниот ден многумина жители на Преспанскиот крај, но и гости од Битола, Прилеп, Кавадарци и други градови од Македонија, како и наши иселеници кои се на одмор во родниот крај,  го искористија за да уживаат во новата плажа Connect beach во Сливница на Преспанското езеро.

ponedelnik.Still001

Проценката беше дека вчера на оваа плажа и во угостителските објекти одмарале преку 3000 посетители.

ponedelnik.Still003

Во специјална летна емисија секој вторник на програмата на Тера телевизија ( 15.50 и 23.30 часот и неколку репризи)  ќе ви ја пренесуваме тамошната атмосфера.

ponedelnik.Still004

ponedelnik.Still005

ponedelnik.Still006

ponedelnik.Still007

ponedelnik.Still008

ponedelnik.Still002

ponedelnik.Still009