Преку Франкфурт ќе летаат за Полска

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

По одложениот лет Љубљана – Варшава, експедицијата на ФК Пелистер доби алтернативен лет до Франкфурт, па вечерва од таму до Варшава и подоцна до Познањ.

Тие тргнаа од Скопје, стигнаа во Љубљана, но летот за Варшава им го одложија заради технички проблем.

Share.