Премиера на Жени на власт на Солза и смеа

0
1434

Солза и смеа, во Центарот за култура, ја изведоа својата најнова претстава со наслов Жени на власт.

Овој текст тие го поставуваат по втор пат, но овојпат со неколку измени и во изведбата и во актерската екипа.

Со оваа претстава Солза и смеа ќе ја имаат својата турнеја низ повеќе македонски градови.