Пресконференција на ВМРО-ДПМНЕ

0
2331

-Дали професорката има некаква општа финансика претстава, не мора детална пресметка, за тоа колку, барем приближно, би чинеле проектите кои ги предлага?

Дали воопшто ги знае надлежностите на локалната самоуправа ?

Дали и’ е познат начинот на остварување приход и финансирање на општините ?

Дали при формулацијата на проектите – вака општи, описни и паушални како што ни ги соопштува, прочитала барем еден закон поврзан со делокругот на некој проект?, изјави Наташа Марковска, кандидат за советник од ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата.