Преспа Урбан Фест

0
1421

„ Во екот на туристичката сезона во Преспа која оваа година доживува вистинска ренесанса, имаме чест да ве поканиме да ни се придружите на тродневна забава на градскиот плоштад во ресен на кој во периодот од 29 до 31 јули на површина од над 3000 м2 Општина Ресен заедно со неколку угостителски објекти од градот  за прв пат го организира Преспа Урбан Фест. Во трите ноќи на забава кои се директна поддршка на туризмот во Преспа, секоја вечер со почеток од 21 часот до 01 часот ќе имате можност да се забавувате со  проверените мајстори на забават“ изјави градоначалникот на Ресен Ѓоко Стрезовски.