Презентација за Велнес програмата на Орифлејм во Битола

0
2397

Орифлејм е шведска компанија со деловно седиште во Швајцарија кои нудат широка палета висококвалитетни козметички производи како и единствена можност за развој на сопствен бизнис.
Wellness by Oriflame е колекција создадена за да ги воведат луѓето низ сложениот свет на здравата исхрана и додатоците во истата.Во хотел Милениум, се одржа велнес обука, на која беше промовирана уникатноста на производите од „Велнес“, која ја водеше „Велнес“ соработникот на Орифлејм, д-р.по општа медицина, Ведран Стојановиќ.

Велнес пакетот нуди избор на висококвалитетни природни производи развиени во Шведска.
Овие прозиводи се направени од водечки светски научници, а од другите суплементи во исхраната се разликуваат пред се по квалитетот.

На презентацијата беше присутен и регионалниот менаџер за продажба на Орифлејм, Трајче Ѓорѓиовски, кој го истакна значењето на велнес програмата.

Оваа програма како додаток на исхраната, придонесува да изгледаме добро и да се чувствуваме одлично.