Проблемот со полските новинари на Богородица е решен

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Двајцата полски новинари кои вчера на македонско-грчката граница кај Гевгелија биле приведени, веќе се на слобода и без никакви проблеми продолжуваат да си ја вршат својата работа, дознава МКД.мк.

 

 

Share.