„Продиџи“ и Ал ди Меола во Охрид

0
1985

Британската група ,,Продиџи”, која важи за еден од најдобрите бендови во светската музичка индустрија и најнаградуваниот гитарист на сите времиња, Ал ди Меола за прв пат пред македонската публика ќе одржат концерти на отворените летни сцени во Охрид.

Ќе настапат во рамките на музичкиот настан „Ohrid calling“, кој за прв пат ова лето од 12 до 15 август се организира во нашиот најголем туристички центар.