Програма за дочекот на 2016 на плоштадот Магнолија

0
1590

Даниел Кајмакоски, Наум Петрески, Паркети и Памперс се само дел од оние кои ќе ги забавуваат битолчани на плоштадот „Магнолија“ за новогодишната вечер, но предновогодишна забава во Битола има уште од понеделникот.

31 Декември

11.00 „Дедо Мраз во нашето маало “-ЗГ СУМНАЛ-Кај Чинарот

11.30 Детски музички блок- Детски музички фестивал СИ ДО

12.00 Театарска претстава за деца „Волшебниот роденден на Дедо Мраз“

13.15-16.00 Рок групи-Група „Портрет“, „Б Клан“,„Еликсир“„Lucky Strike“ ,“ КонТруДј“ – Трио

19.00 Театарска претстава за деца – „Зимски игри“ – ЗКУ Детски театар Битола

20.30 Х Бенд

21.00 Сефедин Бајрамов

21.20 Борче Наумовски

21.40 Сашко Савевски

22.00 Паркети

22.20 Памперс

22.40 Виктор Апостоловски

23.00 Стефанија Милевска

23.20 Даниел Кајмаковски

00.15 Наум Петревски