Програма

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Програма

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_tabs][vc_tab title=”Понеделник” tab_id=”1424111488-1-83″][vc_column_text]07:00 Актуел- вести

07:35 Естрада +

08:00 Тера музика

08:24 Позитивна мисла на денот

08:30 Македонски народни приказни

08:55 Тера око

09:00 Фактор здравје

09:35 Тера музика

10:05 Саботно корзо

10:15 Топ шоп прозорец

10:35 Планетариум

10:40 Во добра форма

11:05 60 секунди

11:10 Агрожурнал

11:55 Гутенберг

12:00 Гласот на Америка-вести

12:20 Естрада плус

12:30 Храна и вино

13:00 Ритамот на градот

13:15 Мојата професија

13:57 Гутенберг

14:00 Телешопинг

14:20 Живот со стил

14:55 Македонски народни приказни

15:20 Тера око

15:25 Стил

15:40 Естрада +

15:55 Саботно корзо

16:00 Храна и вино

16:30 Спорт рапорт

16:55 Актуел-вести

17:40 Ритамот на градот

17:50 Игран филм

19:40 Бура – играна серија

20:35 Спорт рапорт

20:55 Актуел – вести

21:30 Ритамот на градот

21:50 55 минути

22:15 Евромакс

22:55 Телешопинг прозорец

23:15 Пријатели

23:45 Стил

23:55 Саботно корзо[/vc_column_text][/vc_tab][vc_tab title=”Вторник” tab_id=”1424111488-2-23″][vc_column_text]07:00 Актуел- вести

07:35 Естрада +

08:00 Тера музика

08:24 Позитивна мисла на денот

08:30 Македонски народни приказни

08:55 Тера око

09:00 Фактор здравје

09:35 Тера музика

10:05 Саботно корзо

10:15 Топ шоп прозорец

10:35 Планетариум

10:40 Возете

11:05 60 секунди

11:10 Кошаркарска лига

11:55 Гутенберг

12:00 Гласот на Америка-вести

12:20 Естрада плус

12:30 Храна и вино

13:00 Ритамот на градот

13:15 55 минути

14:00 Телешопинг

14:20 Мојата професија

14:55 Македонски народни приказни

15:20 Тера око

15:25 Лето со Конект бич

15:40 Естрада +

15:55 Саботно корзо

16:00 Храна и вино

16:30 Спорт рапорт

16:55 Актуел-вести

17:40 Ритамот на градот

17:50 Игран филм

19:40 Бура – играна серија

20:35 Спорт рапорт

20:55 Актуел – вести

21:30 Ритамот на градот

21:50 Отворено

22:55 Телешопинг прозорец

23:30 Лето со Конект бич

23:55 Саботно корзо[/vc_column_text][/vc_tab][vc_tab title=”Среда” tab_id=”1424111510579-2-7″][vc_column_text]07:00 Актуел- вести

07:35 Естрада +

08:00 Тера музика

08:24 Позитивна мисла на денот

08:30 Лето со Конект бич

08:55 Тера око

09:00 Фактор здравје

09:35 Тера музика

10:05 Саботно корзо

10:15 Топ шоп прозорец

10:35 Планетариум

10:40 Евромакс

11:05 60 секунди

11:20 Лето со Конект бич

11:55 Гутенберг

12:00 Гласот на Америка-вести

12:20 Естрада плус

12:30 Храна и вино

13:00 Ритамот на градот

13:15 Фолк топ листа

14:00 Телешопинг

14:20 Пријатели

14:55 Македонски народни приказни

15:20 Тера око

15:25 Стил

15:40 Естрада +

15:55 Саботно корзо

16:00 Храна и вино

16:30 Спорт рапорт

16:55 Актуел-вести

17:40 Ритамот на градот

17:50 Инаку ќе се налутиме -игран филм

19:40 Бура – играна серија

20:35 Спорт рапорт

20:55 Актуел – вести

21:30 Ритамот на градот

21:50 Авто плус

22:15 Евромакс

22:55 Телешопинг прозорец

23:15 Магична сцена

23:45 Стил

23:55 Саботно корзо[/vc_column_text][/vc_tab][vc_tab title=”Четврток” tab_id=”1424111512763-3-0″][vc_column_text]07:00 Актуел- вести

07:35 Естрада +

08:00 Тера музика

08:24 Позитивна мисла на денот

08:30 Македонски народни приказни

08:55 Тера око

09:00 Фактор здравје

09:35 Тера музика

10:05 Саботно корзо

10:15 Топ шоп прозорец

10:35 Планетариум

10:40 Нешто ново

11:05 60 секунди

11:10 Пријатели

11:55 Гутенберг

12:00 Гласот на Америка-вести

12:20 Естрада плус

12:30 Храна и вино

13:00 Ритамот на градот

13:10 Живот со стил

13:35 Културна матрица

13:57 Гутенберг

14:00 Телешопинг

14:20 Агрожурнал

14:55 Македонски народни приказни

15:20 Тера око

15:25 Стил

15:40 Естрада +

15:55 Саботно корзо

16:00 Храна и вино

16:30 Спорт рапорт

16:55 Актуел-вести

17:40 Ритамот на градот

17:50 Само јас -игран филм

19:40 Бура – играна серија

20:35 Спорт рапорт

20:55 Актуел – вести

21:30 Ритамот на градот

21:50 Фолк евергрин

22:55 Телешопинг прозорец

23:15 Нема љутиш

23:45 Стил

23:55 Саботно корзо[/vc_column_text][/vc_tab][vc_tab title=”Петок” tab_id=”1424111515345-4-0″][vc_column_text]07:00 Актуел- вести

07:35 Естрада +

08:00 Тера музика

08:24 Позитивна мисла на денот

08:30 Македонски народни приказни

08:55 Тера око

09:00 Фактор здравје

09:35 Тера музика

10:05 Саботно корзо

10:15 Топ шоп прозорец

10:35 Планетариум

10:40 Смена

11:05 60 секунди

11:10 Заборавени

11:55 Гутенберг

12:00 Гласот на Америка-вести

12:20 Естрада плус

12:30 Храна и вино

13:00 Ритамот на градот

13:15 Фолк евергрин

14:00 Телешопинг

14:20 Културна матрица

14:55 Македонски народни приказни

15:20 Тера око

15:25 Стил

15:40 Естрада +

15:55 Саботно корзо

16:00 Храна и вино

16:30 Спорт рапорт

16:55 Актуел-вести

17:40 Ритамот на градот

17:50 Последното одбројување -игран филм

19:40 Бура – играна серија

20:35 Спорт рапорт

20:55 Актуел – вести

21:30 Ритамот на градот

21:50 Фолк топ листа

22:15 Смена  

22:55 Телешопинг прозорец

23:15 Авто плус

23:45 Стил

23:55 Саботно корзо[/vc_column_text][/vc_tab][vc_tab title=”Сабота” tab_id=”1424111516891-5-8″][vc_column_text]

07:00 Актуел – вести

07:30 Работна сабота-забавна емисија

08:30 Заборавени  

09:10 Тера око

09:15 Кошаркарска лига

09:45 Македонски приказни

10:15 Телешопинг

10:35 Мојата професија

11:30 Агрожурнал

12:10 Телешопинг прозорец

12:30 Возете

13:00 Културна матрица

13:30 Пријатели

14:00 Тера класика

15:00 Тера око

15:10 55 минути

16:05 Фолк топ листа

16:55 Актуел- вести

17:30 Лето со Конект бич

18:00 Фолк евергрин

18:45 Смена

19:00 Телешопинг прозорец

19:20 Саботно корзо

19:30 Отворено – дебатна емисија

20:55 Актуел – вести

21:30 Магична сцена

22:00 Евромакс

22:30  – игран филм

 

 

 

 

[/vc_column_text][/vc_tab][vc_tab title=”Недела” tab_id=”1424111518421-6-4″][vc_column_text]Недела

07:00 Актуел- вести

07:30 Колосек

08:00 Во добра форма

08:30 Второ мислење

09:15 Кошаркарска лига

09:45 Македонски народни приказни

10:15 Телешопинг прозорец

10:35 Агро журнал

11:05 Ритамот на градот – ретро

11:35 Во добра форма

12:00 Телешопинг прозорец

12:30 Мојата професија

13:30 Фолк евергрин

14:30 Пријатели

15:00 Заборавени

15:30 Моја свадба

16:30 Агро журнал

16:55 Актуел- вести

17:30 Авто плус

18:00 55 минути

19:00 Телешопинг прозорец

19:20 Лето со Конект бич

19:50 Фолк топ листа на неделата

20:30 Нема љутиш

20:55 Актуел

21:30 Живот со стил

22:00 Возете

22:30 – игран филм

 

 

 

 

Тера Телевизија го задржува правото да ја менува програмата[/vc_column_text][/vc_tab][/vc_tabs][/vc_column][/vc_row]