Променливото време им одговара на битолчани

0
678

Повеќето од граѓаните кои што денеска ги анкетиравме  велат дека им годи променливото време. Се надеваат дека и во наредниот период ќе биде топло, и нема да фатат големи студови. Во главно задовлни сега засега од зимата, но велат дека можеби не е поволно за почвата.