Промовирано цд и двд изданието на Љупчо Јошевски

0
820

Љупчо Јошевски го промовираше најновото музичко цд и двд издание пред новогодошните празници, како подарок за сите љубители на добриот музички македонски звук.

Изданието е во соработка со Сенатор од Битола и содржи 12 песни, од кои дел се добро познати на пошироката јавност, со оглед на тоа што се изведени на повеќето фестивали во државата.

Повеќе во видеото во продолжение.