Пронајдено телото на девојчето од Шипковица

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Жителите на Шипковица, во соработка со војската денес го пронајдоа безживотното тело на 6 годишната Рина исчезната уште од првиот ден од поплавите.

Нејзиното тело е пронајдено под урнатините од куќата на нејзиниот братучед, неколку куќи подалеку од нејзиниот дом.

Share.