Протест поради посетата на Коѕиас

0
553

Македонски Манифест и Светскиот Македонски Конгрес за денеска најавија мирен протест во врска со посетата на грчкиот министер за надворешни работи Никос Коѕиас, кој денеска доаѓа во Македонија.  Протестот го најавија за пред  Министерството за надворешни работи.