Протест во Битола, со јајца кон канцеларијата на Иванов

0
1890

Попладнево протест во Битола како реакција на одлуката на претседателот Иванов за аболиција на политичарите од власта и опозицијата.  Протестот почна кај Шехерезада, каде демонстранците почнаа со јајца да фрлаат кон канцеларијата на претседателот Иванов во Битола.  Потоа демонтрантите продолжија кон зградата на општина Битола за како што ракоа да го изразат својот револт против политиките на оваа владеачка гарнитура.

12966705_10208109579768812_317036916_n

12969160_10208109554328176_1225039824_n

12969214_10208109580928841_646745910_n

12969236_10208109581328851_1924114097_n

12969237_10208109572168622_114624688_n

12980428_10208109581448854_1378465738_n

12987969_10208109582448879_381905398_n

12987994_10208109785013943_1385235714_n

12992179_10208109573768662_1738015813_n

12992831_10208109602049369_996772353_n

12992868_10208109583688910_614510964_n

13014794_10208109803494405_137184429_n

13014948_10208109582808888_2051113375_n

13014990_10208109584128921_458217216_n

13022192_10208109575408703_1820682080_n