Протест во Битола

0
2509

Денеска од 19 часот протест во Битола против одлуката на претседателот Иванов за аболиција на политичари од власта и опозицијата. Тргнаа од Магнолија до зградата на општина Битола, која и денеска беше обезбедувања од срана на припадници на МВР. Тие и вечерва бараа оставка од градоначалникот на Битола.

13020303_10208138983263881_304545044_n

13023544_10208139016904722_1924636147_n

 

13045423_10208139125627440_62860137_n

13022227_10208139062145853_1147076064_n