Протести на албански партии и организации

0
749

Протестот што го подготвувааат организации на поранешни борци на ОНА, на политички осуденици, невладини организации и партиите Движењето за реформи на ДПА и НДП планирано е да започна во 14 часот на Битпазар во Скопје, а да заврши пред Собранието на Македонија.