Против ракот на дојката со Виолета Томовска

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

„ Да се зголеми свесноста на секоја жена за да се бори против ракот на дојка додека е здрава“, ова е пораката која што денеска ја упати Виолета Томовска на промоцијата за книгата „ Јазол до срцето“, од битолчанката Марија Џоџа Симон. Во книгата авторот ја раскажува својата борба со ракот на дојка.

kniga 1

„ Се заколнав дека никогаш нема да заборав со каков непријател имам, работа, внимавам секогаш вратата да е заклучена. Јас живеам и сум среќна, а кога-тогаш ќе долепам, но сеуште се плашам и не се осудувам да речам дека ГО ПОБЕДИВ“, вели во книгата авторот Марија Џоџа Симон

Книгата „Јазол до срцето“ ќе биде промовирана и во други градови низ Македонија

Share.