Првото Илинденско селфи на Илинденските денови

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Синоќа на Хераклеа преку 3500 публика за концертот „ Шербет Љубојна“ со Верче Милошевска и Исмаил Љумановски. Претходно беа прогласени најуспешните на 45-то издание на Републичкиот фестивал на народни игри и песни Илинденски денови Битола 2015, кој во изминатите три дена го презентираше домашниот и странскиот фолклор. На синоќешниот концерт како своевидна честитка за празникот Илинден, беше направеното првото селфи на фестивалот Илинденски денови.

11796345_611517238951212_3962200639691646755_n

11822637_611517282284541_2965448279389314323_n

Share.