Путин и Медведев вежбале и кревале тегови

0
272

Владимир Путин и Дмитриј Медведев утрово се сретнале во претседателската резиденција во Сочи… не за да разговараат за политичките прашања, како и секогаш, туку за да вежбаат на справи, да креваат тегови и – да си направат скара.

Путин, кој има црн појас во џудо, е активен учесник во голем број спортски активности.