Разбојништво во продавница во Битола

0
387

На 13.08.2015 година околу 21,00 часот во Битола на ул.„Бонде Скерлевски“ во колонијална продавница  две непознати лица маскирани и едниот вооружен со нож со закана од вработената одзеле сума на пари од околу 21.000 денари по што го напуштиле местото на настанот. Се превземаат мерки за расчистување на случајот.