Разбојништво во спортска обложувалница

0
758

На 27.01.2016 година, околу 22.55 часот во нас.Точила во Прилеп во спортската обложувалница „Евротип“, непознат сторител со закана со огнено оружје извршил разбојништво над вработената при што го одзел дневниот промет. Се преземаат мерки за пронаоѓање на сторителот.