Разголен гледач упадна на евровизиската сцена

0
1995

Еден од гледачите од публиката, се качи на бината на натпреварот за песна на „Евровизија“ во Киев, за време на настапот на минатогодишната победничка Џамала.

Тој на себе имаше знаме, кое наликуваше на австралиското, а откако се качи на бината, ги соблече панталоните и долната облека.

Обезбедувањето реагираше бргу и го отстрани непоканетиот гостин.