Разрeшен директорот на „Охридско лето“

0
815

Досегашниот директор на Националната установа фестивал „Охридско лето“ Оливер Арсовски од вчера со решение на Министерството за култура е разрешен од функцијата. За в.д. директорка е назначена Сузана Вренцовска, досегашната портпаролка на манифестацијата.