Реакција на пресот на ЛДП

0
617

-Денес по којзнае кој пат бевме сведоци на сеопштото знаење акумулирано во партискиот огранок на ЛДП во Битола. Овој пат колегите споделија загриженост, мудрост поврзани со безбедноста во сообраќајот. Нема да се мешаме во надлежностите на институциите, но своеволно ќе ја дадеме поддршката на истражните органи за расветлување на причините за настанот, изјави Леонида Чолаковски, Партија на Власи.