Реакција на Заводот „ Кочо Рацин“

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Првиот човек на Заводот е изненаден од кривичната против дефектологот. За тоа дознал од медиумите.

„Лицето кое е обвинето сеуште нема добиено официјални документи дека против неа има кривична пријава. Дали постои вина или не од страна на нашиот вработен ќе се покаже во понатамошната судска постапка”, вели Илија Насевски, директор на Заводот за рехабилитација на деца со оштетен слух, говор, глас и други проблеми во развојот – Битола.
Share.