Реакцијата на Кејт Винслет кога ди Каприо доби Оскар

0
959

Кејт Винслет и Леонардо ди Каприо се можеби единствените меѓу славните кои не се пар, а постојано имаат реакции и гестови како да се штотуку вљубени.

По долго чекање и претпоставување дека оваа година Лео ќе фати во рацете златна статуетка – конечно се случи и тој момент.

А, Кејт Винслет беше тука за да нè потсети колку емотивно таа го доживуваше овој триумф на Лео.