Реновиран продажен простор на мебел Венеција

0
2227

Кога станува збор за квалитетен мебел со фер цени, сите патишта водат во Венеција Мебел. 25 години традиција , сега крунисана со реновиран продажен простор на старата локација на 1.700 метри квадратни. Сега со софистицирани парчиња мебел, со неизбежната класика на традиционален мебел.
Со избор за сечиј вкус и сечиј џеб.
Венеција Мебел, вашиот избор за квалитет и естетика со национале сертификат за квалитетен мебел. Во асортиманот на Венеција мебел може да се пронајде сè што е потребно за опремување на животниот простор.  Постојано се насочени кон обезбедување на оние работи што ги сметаат за свои приоритетни цели:
– квалитет без конкуренција;

– единствено купувачко искуство, како и чувство на задоволство,

 – искреност и доверба при комуникацијата од страна на купувачите;

– квалитетно работно опкружување за вработените.

Секој месец преку 20 нови модели на маси и столици, клуб маси и

комоди само во мебел Венеција.

Продажниот простор се наоѓа во Прилеп на патот за Крушево.

Мебел Венеција за добрите познавачи на квалитетен мебел.