Репертоарот на 3Д киното во Битола продолжува и во летниот период

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

3Д киното во Битола од почетокот на своето постоење до денес, на битолчани им ги понуди најновите светски филмски наслови, филмски проекции кои беа максимално посетени .
И оваа 2015 година за љубителите на филмската уметност ,се понудија голем број на најбарани филмови .

Редовниот репертоар продолжува и во летната сезона.

Centar_Za_Kultura_-_2_copy.jpg

Она што е најново е мобилната апликација за 3Д киното преку која битолчани ќе може да се информираат за кино репертоарот.

Центарот за култура со сите настани и манифестации нуди различни содржини за сечиј избор и вкус,за сите генерации што допринесува кон развојот на културата во Битола a со 3Д киното се врати кино културата во нашиот град.

Share.