Ретроспективна изложба на Сашо Ристевски

0
402

Традиционално и оваа година на крајот на битолското културно лето, беше презентирана изложбата Бит фест 2015, со фотографии од сите настани кои беа дел од битолското кулурно лето низ објективот на фотографот Сашо Ристевски.

Оваа изложба е 7-ма по ред со која авторото прави ретроспектива на културното лето.