Резултати за освоени мандати според СДСМ

0
2909

Според податоците кои се нецелосни и неофицијални во идниот парламент се проектираат 52 пратеника на СДСМ, 51 на ВМРО ДПМНЕ, 8 на ДУИ, 4 на Беса и 2 на ДПА.

мкд.мк