Роденденски попуст по повод 11 години бутик Линкести

0
816

Модерното и убавото имаат едно име -Линкести, препознатлив бренд во Битола и пошироко, кој веќе 11 години е лидер за машка мода во нашиот град.
Линкести е бутик за современиот маж кој знае што сака, колекции за сите вкусови .
Меѓу нив и заштитното лице од последните едиторијaли нa Линкести ,Кренар Драла.
Во Линкести има избор на нaјновите модели, кои се во чекор со светските трендови, препорачливи за секој маж кој држи до својот стил.
Модерното и убавото во центарот на Битола. Спојот на урбаниот дух и личната слобода, како и истовременото опуштање и активноста креира една игра која ги исполнува сите барања на модерното време, сите барања на современите мажи.
Бутик Lинкести лидер во машката мода во Битола.