Роднокрајна средба на писателите

0
593

Се одржа традиционалната Единаесетта роднокрајна средба на битолските писатели во Македонија во Националната установа – Универзитетска библиотека “Св. Климент Охридски” Битола. Оваа година тркалезната маса е на тема: “Препознатливоста на мојот стил на изразување”, свои излагања имаа дваесетина реномирани писатели од Македонија.

27.05.Still006