Сабота потписи, в недела ќе пошумуваат

0
600

На Широк сокак в сабота ќе собираат потписи за петицијата за нивниот проект Петка за Битола, а в недела на Кркрдаш ќе пошумуваат. Ова се двете активности кои ги најавија од здружението За нас се работи. В понеделник на протест во Скопје, заедно со другите организиации пред Владата на Македонија за проблемите со загадувањето.