Салонот за мебел Прима отсега и во Битола

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Пријател на мојот дом, е основното мото и двигател на ПРИМА групацијата на најголемиот хрватски малопродажен ланец на мебел.

Но ПРИМА е многу повеќе од тоа.

Всушност, освен моменталните 50 малопродажни салони за продажба ,во составот на Прима групацијата се наоѓаат и фабрики за производство на плочест мебел, за производство на масивен и тапациран мебел, душеци и столици. 

5-тиот салон за мебел во Mакедонија се отвара во Битола.prima2

Успешната приказна на Прима, на хрватскиот пазар, започна во 1995 година. Сите активности на компанијата се насочени кон што поквалитетно, побрзо и професионално задоволување на потребите на потрошувачите за опремување на животниот простор.

Различна понуда, квалитетни производи со поволни цени и професионална услуга, се карактеристики по кои Прима и денес, се препознава на пазарот. Во салоните на Прима секој купувач може да пронајде мебел за целосно опремување и уредување на домот, спални и дневни соби, кујни, маси и столици, гарнитури, детски соби.

Мисијата и виизјата на Прима е да остане верен стратешки партнер кој ги исполнува потребите на купувачите.

За да сите деловни цели, би биле остварени, во ПРИМА групацијата перманентно се спроведуваат активности насочени кон што поквалитететно, побрзо и професионално задоволување на потребите на потрошувачите во доменот на опремување на животниот простор.

Прима-пријател на мојот дом, свечено отварање во Битола на 19- ти септември .


Share.