Само преку избори до излез од кризата

0
858

„За Македонија се работи“ е главната порака на собирите на Граѓанското движење за одбрана на Македонија.

Таа порака беше испратена и денеска од Битола. Битолчани, приврзаници на ГДОМ, вечерва порачаа одржување на избори на 5 јуни со цел излез од кризата и нормализирање на состојбата во Македонија.

Само преку избори може да се надмине кризата предизвикана од СДСМ, велат претставниците на ГДОМ.

13061995_1595776107406876_3612080825433813103_n

13043369_1595776394073514_408403878954347804_n