СДСМ денеска ќе решава за идните чекори

0
457

Според најавите од СДСМ денеска опозициската партија треба да решава за натамошните чекори поврзани со политичката состојба во земјава. Лидерот на СДСМ Заев, веќе најави дека партијата нема да оди на избори, но за тоа денеска ќе се расправа во Централниот одбор.

Ќе се дискутира и за натамошното останување на министрите и дополнителните заменици од СДСМ во владата.