СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ ќе одржат конференции за медиумите

0
539

„Пренос во живо од прес-конференцијата на СДСМ ќе можете да следите на www.sdsm.org.mk во 00:15 часот“, објави лидерот на СДСМ Зоран Заев на социјалните медиуми.

Од ВМРО-ДПМНЕ, пак, исто така најавија дека партискиот лидер Никола Груевски ќе се обрати до јавноста, што треба да почне во секој момент.