СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ во тесно

0
1721

Според првичните резултати од обработени 126.915 гласачи, коалицијата на ВМРО-ДПМНЕ е во водство со 5% пред коалицијата на СДСМ. Одзивот на гласачите, според досега обработените податоци, е 64% објавуваат од ДИК .

Резултатите на страницата на ДИК се менуваат од час во час како што стасуваат бројките.