СДСМ: Концептот на Груевски поврзан со криминал и деструкција, граѓаните го отфрлија

0
488

„Концептот на Никола Груевски, криминалот, корупцијата, деструкцијата и расипништвото доживеа пораз на централно, следува пораз на неговите криминални политики и на локално ниво.

Со своето арогантно однесување, како продолжена рака на Груевски, крадоначалниците од ВМРО-ДПМНЕ не покажаа слух за потребите и интересите на граѓаните туку делуваа како клинети на корупцијата за нивниот шеф.

Заврши времето на крадоначалниците на Никола Груевски.

На општините, на општините им е потребен концепт за враќање на животот во секое населено место, во секој град.

На претстојните локални избори граѓаните ќе изберат нови локални власти предводени од СДСМ кои ќе донесат нов и чесен пристап за развој на општините како отворени и услужни, општини за сите“ стои во соопштението на СДСМ.