СДСМ на митинг во Пехчево и во Берово, ВМРО-ДМНЕ во Кочани и Виница

0
578

ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „За подобра Македонија“ денеска ќе имаат митинзи во Виница (17:30) и во Кочани (20:00).

Митинзи на СДСМ и Коалицијата „За живот во Македонија“ денеска се во Пехчево (17:30) и во Берово (19:00).

Демократската унија за интеграции ќе има митинг во Боговиње (18:00) и во Неготино, општина Врапчиште (19:00). Шефот на Централниот изборен штаб на ДУИ Беким Незири, ќе се сретне со амбасадорот на Европската Унија во Македонија, Самуел Жбогар. (седиште на ДУИ во Мала Речица/12:00)

Демократската партија на Албанците митинг ќе има во Тетово, сала на Гимназија (18:30).

Коалицијата „Преродба со Беса“ ќе одржи средба со граѓаните во Брвеница во спортската сала во Челопек (18:00), а во Боговиње ќе реализира средба во ресторанот „Флуар“.