СДСМ нема да учествува на изборите

0
523

Централниот одбор на СДСМ, на кој се одлучува за следните чекори на партијата се уште трае, а портпаролот на партијата, Петре Шилегов потврди дека СДСМ нема да учествува на предвремените парламентарни избори на 24 април.Тој исто така дополни дека за останатите одлуки, ќе мора да се почека членовите да ја завршат дискусијата за да се донесат заклучоците.