СДСМ: Петровска води во Битола

0
3064

Според информациите од изборниот штаб на СДСМ во Битола, од обработени 52 избирачки места во Битола за нивниот кандидат Наташа Петровска гласале 10.141 гласач, а за нејзиниот противкандидат Зоран Илиоски од ВМРО ДПМНЕ гласале 6005 гласачи.