СДСМ слави пред Владата (ВИДЕО)

0
921

Членовите и симпатизерите на коалицијата За живот во Македонија, предводена од СДСМ, се собираат пред Владата на Република Македонија во Скопје. Пред Владата се поставува бина и се очекува доаѓањето на претседателот на СДСМ Зоран Заев.  мкд.мк

мкд.мк