СДСМ со реакција за изведбата на фасадата на гимназијата Јосип Броз Тито

0
1356

Битолската СДСМ денеска со реакција за изведбата на фасадата на гимназијата Јосип Броз Тито во Битола.

Советничката Наташа Петровска рече градежните работи се изведуваат во време кога учениците се на настава, а со тоа, со месеци е попречена светлината во училниците.