Се бара добитникот на премијата од 40 милиони канадски долари

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Цела Канада го бара непознатиот добитник на премијата од 40 милиони долари од канадската Лотарија Лото Макс, пренесоа агенциите.

Лотаријата Лото Макс се игра во земјата од 2009 година и е една од најпопуларните, со големи награди, кои може да достигнат до 50 милиони долари.

Share.